Skapa dina minnen

Till anmälan
Anmälningsavgifter 
Epic 55 km 
Epic 35 km 
Epic 18 km (Duo) 
1 maj 2022 – 12 mars 2023 895 695  595 (1095/lag) 
13 mars 2023 – 26 mars 2023 1095 895 795 (1495/lag) 
27 mars 2023 – 1 april 2023 1295 1095 995 (1895/lag) 

I ANMÄLNINGSAVGIFTEN INGÅR:

• Energi- och vätskestationer
• Afterski med dryck och renklämma.
• Elektronisk tidtagning
• Spåravgift (tävlingsdagen)
• Klädhantering 
• Dusch/ombyte 
• Förbundsavgifter & försäkring
• Resultatrapportering
• Snygg medalj gjord i trä

ANMÄLDA DELTAGARE

Startlista 2023

ÄNDRA ELLER KOMPLETTERA DIN ANMÄLAN

Kontakta oss på info@lofsdalenepic.se

Namnbyte och seedning är inte möjlig efter kl 24.00 onsdag den 29 mars 2023. Namnbytet genomförs på följande sätt:

https://raceid.com/sv/public/faq/member

BETALNING & ANMÄLNINGSVILLKOR

Ingen återbetalning av startavgift om du avstår att åka eller blir sjuk. För återbetalning, se instruktioner för försäkringar.

Vid inställt lopp som beror på snöbrist, extrem kyla eller vissa andra väderförhållanden, återbetalar vi 50 procent av anmälningsavgiften, enligt Svenska Skidförbundets riktlinjer.

Force majeure: Vid inställt lopp som beror på förhållanden utanför vår kontroll, såsom brand, översvämning, naturkatastrof, arbetskonflikt, krig, terroristattentat, jordbävning, myndighetsbeslut, smittspridning av virus eller andra sjukdomar, eller andra liknande händelser, återbetalas inte anmälningsavgiften.

Vi förbehåller oss rätten att göra justeringar i loppens och kringaktiviteternas innehåll och utformning inklusive ändring av åkdag.

Gällande Covid-19: Om arrangemangen kommer att påverkas av covid-19 avseende restriktioner, myndighetsbeslut med mera förbehåller vi oss rätten att ändra i bansträckning, datum och tid för genomförande eller övriga förutsättningar. Lofsdalen Epic har ingen skyldighet att återbetala anmälningsavgift eller betala skadestånd som kompensation. Om arrangemanget måste ställas in av skäl hänförliga till corona har du rätt som deltagare att flytta din startplats till nästkommande år.

OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

Lofsdalen Epic är en sanktionerad tävling via Svenska Skidförbundet vilket omfattas av en olycksfallsförsäkring som ingår i sanktionsavgiften. Försäkringen gäller både deltagare och funktionärer

AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Vi erbjuder Refund Protect som en extra tjänst för deltagare som köper startplats till ett evenemang på RaceID. Återbetalningsskyddet låter deltagaren kräva en fullständig återbetalning av sin registreringsavgift (inklusive eventuella extrautrustning och ytterligare produkter som köpts vid registrering) om deltagaren inte kan delta i ditt evenemang på grund av nödsituationer. Processen och återbetalningen täcks och hanteras av Protect Group. Refund Protect tecknas i samband med anmälan.

Läs fullständigt Terms and Conditions

GODKÄNNANDE AV PUBLICERING AV PERSONUPPGIFTER

Genom din anmälan godkänner du att ditt namn, förening, startnummer, film och bilder från loppet, publiceras på internet och i andra medier av arrangör. Bilder från loppet får ej spridas till tredje part av deltagare eller andra utan arrangörs medgivande. Din e-postadress används till utskick av 157XCC Originals nyhetsbrev. Du kan när som helst avanmäla dig från dessa genom att klicka på avregistreringslänken i utskicket.